Kijken, bestellen, betalen

Hoe te bestellen.

 1. Maak een keuze uit een productgroep;
 2. Selecteer een of meerdere artikelen die u wenst te bestellen;
 3. Klik op ‘bekijk mandje’ om de geselecteerde artikelen te bekijken;
 4. Klik op ‘afrekenen’ om de geselecteerde artikelen te bestellen;
 5. De eerste maal dat u artikelen bij ons besteld vragen wij u uw gegevens in te voeren door te klikken op ‘Nieuw hier?’;
 6. Voer de gevraagde gegevens in, heeft u deze ingevuld klik dan op ‘opslaan’;
 7. Als terugkerende klant kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen, u factuur- en adresgegevens worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd.

U kunt uw bestelling verder afronden door de volgende stappen te doorlopen:

 1. Controleer het factuur– en bezorgadres;
 2. Selecteer ‘verzenden‘ of ‘zelf ophalen‘;
 3. Selecteer de wijze waarop u wilt betalen;
 4. Controleer alle gegevens en maak uw bestelling definitief door op ‘bevestigen’ te klikken;
 5. Bevestig dat u onze Algemene voorwaarden heeft gelezen

U ontvangt een e-mail met de orderbon van uw bestelling, tevens staat op deze bon vermeld op welke wijze u heeft gekozen te betalen en de wijze waarop u dit kunt doen.

De status van mijn bestelling?

U ontvangt e-mailberichten betreffende de status van uw bestelling, daarnaast kunt u online uw bestelling(en) bekijken en de status waarin uw bestelling zich bevind te controleren, gebruik hiervoor de link in uw order-e-mail. U kunt inloggen met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, klik vervolgens op ‘mijn account’ om uw bestelling(en) te bekijken.

Mijn klantaccount:

In het menu ‘mijn klantaccount’ kunt u uw bestellingen bekijken, persoonsgegevens, bezorg- en factuuradres aanpassen en alternatieve bezorgadressen aanmaken.

Alternatieve verzendadressen

Iemand verrassen met een leuk cadeau is nu zeer eenvoudig, u besteld en de bestelling wordt een op door u gekozen adres bezorgd. Desgewenst kunnen wij uw bestelling leuk inpakken en voorzien van een persoonlijke noot.

De wijze waarop u wilt betalen:

 1. Vooruitbetaling, u maakt het factuurbedrag per bankoverschrijving over, na binnenkomst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd;
 2. Contant, u betaald contant bij het afhalen van uw bestelling.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, voeg een product of categorie toe als RSS feed en weet als eerste wanneer er nieuwe producten aan ons assortiment zijn toegevoegd.

 

Geef een antwoord